Exkl. moms 0

Novex Brazilian Argan Oil Leave In Conditioner 300g

Logga in för att se priser och handla.

Intensive Leave Conditioner: Den här produkten är utformad för att gå i nyligt rengjort och fuktigt hår för att återfuka och mjuka även de mest grova hårtyperna. Detta hydratiseringskonditioneringsmedel ökar hanterbarheten och styr frizz för alla hårtyper
Reparationer Split Ends: 

Denna pH-balanserade formel hjälper till att försegla nålen och reparera splittrade ändar som leder till brott. Denna formel hjälper också till att förhindra splittrade ändar i framtiden genom att reparera hårkutiklet och täta det tätt.
För utjämning och rakning av hår: Om du letar efter jämna grova, täta, tjocka, tunga, kinkiga eller vågiga hår måste denna hårbehandling i ett måste användas för att skydda och minska mängden tid som krävs för att blåsa torrt och räta ut håret. Om du inte använder termisk skyddande ledighet i lämnar du ditt hår känsligt för skador och splittrade ändar.


Detangles: Avlägsna alla hårtyper med lätthet. Applicera denna produkt på fuktigt hår och använd en bred tandkam eller borste för att enkelt ta bort eventuella knutar i håret. Bra att använda på personer med känsliga skalp eller barn för att få en smärtfri stylingupplevelse.
Värmeskyddsskydd mot termisk stylingskada: Novex Argan Oil Intensive Leave In skapar ett barriär mot värme som hjälper till att förhindra skador från vanlig styling. Denna produkt rekommenderas för daglig användning och skyddar mot alla former av värmestyling.